Μπήκα στο paniliakosfans.tk και διάβασα το εξής...
ότι τσακίστηκα να βάλω υλικό, για λόγους ανταγωνισμού!
Δεν θα απαντήσω γιατί το έγραψε ένα συγκεκριμένο παλικάρι που δεν φαίνεται να συμπαθεί εμένα προσωπικά ιδιαίτερα, αλλά αν είναι δυνατόν! Εδώ
έδωσα υλικό στο paniliakosfans όπως δίνω και σε όλους όσους μου ζητάνε!
Για να τις δίνω τις έχω τις φωτογραφίες, βίντεο κ.α. δεν τα έχω να τα κρατάω για πάρτη μου!!! Τέλος πάντων, το αφήνω αυτό.
Είχα καιρό στο μυαλό μου να αναβαθμίσω λίγο το paniliakos.net αλλά δεν προλάβαινα λόγω πολλών άλλων ασχολιών.
Όμως μετά τα σχόλια του ELBER και άλλων παιδιών που μου έστειλαν emails για φωτογραφίες που υπήρχαν στο παλιό site αλλά δεν τις έβρισκαν τώρα και για φωτογραφίες που ήθελαν να ανεβάσουν και δεν μπορούσαν (ειδικά το δεύτερο!), αποφάσισα ότι επιτέλους έπρεπε να φτιάξω το θέμα και ας μην είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Και πιστεύω ότι μπορεί από σχεδιασμό η νέα gallery να μην σκίζει, αλλά τον σκοπό της τον εξυπηρετεί και με το παραπάνω!
Μόνο θέμα που έχει απομείνει τώρα για την ολοκληρωμένη ενοποίηση του paniliakos.net είναι η ένωση με το forum, ώστε να μην χρειάζεται διπλό login και στα δύο, αλλά δεν ξέρω εγώ το έχω συνηθίσει έτσι και μου αρέσει.