Νέα Gallery, νέες φωτογραφίες, επιτέλους!

Εδώ μπορείτε να γράφετε κάποια σχόλια για την ιστοσελίδα, προτάσεις κλπ

Συντονιστές: JackDaniels, Αρης

Νέα Gallery, νέες φωτογραφίες, επιτέλους!

Δημοσίευσηαπό panos » Δευτ Μάιος 22, 2006 6:59 pm

Είχα όρεξη σήμερα...κλειστές οι σχολές και ήταν ευκαιρία για μια αναβαθμισούλα του paniliakos.net, οπότε η Gallery ήταν πρώτη στην λίστα των αναβαθμίσεων!
Νέο σύστημα διαχείρισης πιο απλό, περισσότερες φωτογραφίες (όλες από το παλιό paniliakos.tk και κάποιες άλλες που δεν είχαν μπει) και επιτέλους, η δυνατότητα να ανεβάζει καθένας τις δικές του φωτογραφίες της Πανηλειακάρας!

Φυσικά δεν ξέρω αν όλα λειτουργούν σωστά ακόμα, πρώτη μέρα λειτουργίας είναι, αλλά φαίνεται ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση!

Για πείτε καμία γνώμη, ακούω! Περιμένω να προσθέσετε φωτό!
Κρυφτείτε! Έρχεται ο Θωμαΐδης!
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

Δημοσίευσηαπό redman » Τρί Μάιος 23, 2006 7:54 am

Ηδη ανεβασα μια φωτο,που τραβηξακι εγω περυσι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
redman
Φανατικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ELBER3 » Τρί Μάιος 23, 2006 5:19 pm

Συγχαρητήρια,μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ τις δικές μου. 8)[/img]
Άβαταρ μέλους
ELBER3
Φανατικό μέλος

Δημοσίευσηαπό panos » Τρί Μάιος 23, 2006 5:36 pm

Μπήκα στο paniliakosfans.tk και διάβασα το εξής...
ότι τσακίστηκα να βάλω υλικό, για λόγους ανταγωνισμού! :shock:
Δεν θα απαντήσω γιατί το έγραψε ένα συγκεκριμένο παλικάρι που δεν φαίνεται να συμπαθεί εμένα προσωπικά ιδιαίτερα, αλλά αν είναι δυνατόν! Εδώ έδωσα υλικό στο paniliakosfans όπως δίνω και σε όλους όσους μου ζητάνε!
Για να τις δίνω τις έχω τις φωτογραφίες, βίντεο κ.α. δεν τα έχω να τα κρατάω για πάρτη μου!!! Τέλος πάντων, το αφήνω αυτό.
Είχα καιρό στο μυαλό μου να αναβαθμίσω λίγο το paniliakos.net αλλά δεν προλάβαινα λόγω πολλών άλλων ασχολιών.
Όμως μετά τα σχόλια του ELBER και άλλων παιδιών που μου έστειλαν emails για φωτογραφίες που υπήρχαν στο παλιό site αλλά δεν τις έβρισκαν τώρα και για φωτογραφίες που ήθελαν να ανεβάσουν και δεν μπορούσαν (ειδικά το δεύτερο!), αποφάσισα ότι επιτέλους έπρεπε να φτιάξω το θέμα και ας μην είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Και πιστεύω ότι μπορεί από σχεδιασμό η νέα gallery να μην σκίζει, αλλά τον σκοπό της τον εξυπηρετεί και με το παραπάνω!

Μόνο θέμα που έχει απομείνει τώρα για την ολοκληρωμένη ενοποίηση του paniliakos.net είναι η ένωση με το forum, ώστε να μην χρειάζεται διπλό login και στα δύο, αλλά δεν ξέρω εγώ το έχω συνηθίσει έτσι και μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

re moutra

Δημοσίευσηαπό doksaste me » Κυρ Ιουν 04, 2006 6:01 pm

re paidia ti ginete? mas mourlanate me tis diafores sas kai ta site. na sas pw tin alithia kai ta 2 einai psilo malakies! to kathena gia tous logous tou. loipon mono ena exw na sas pw enwtheite giati xanomaste! egw tha graftw kai sto www.paniliakosfans.tk giati thelw na ta pw kai apo ekei na ta kserei kai o allos. loipon kati gia to paidi edw pera.re panos, johnie walker, aris, hraklis kai opoios allos skata einai o paniliakos fans exei valei wraies fwto kai gia ton paniliako kai gia tin hleia giati den tis vazete? einai mesa sta plaisia tis kontras kai ayto? gnwmi mou einai na tis valete giati oi fwtografies edwpera einai psilo gia ton poutso.gnwmi mou an thelete akouste me. ta leme geia sas.
doksaste me
Νέο μέλος

Δημοσίευσηαπό panos » Τρί Ιουν 06, 2006 1:05 pm

Δίκιο έχεις φίλε για την κόντρα και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ωραίο.
Πραγματικά θα ήθελα να μην συνεχιστεί και παρακαλώ όλους να σταματήσει εδώ, ότι έγινε έγινε Πανηλειακοί είμαστε όλοι και δεν έχουμε την πολιτέλεια για εσωτερικές αντιπαραθέσεις!
Όσο για τις φωτό, αφού μπορείς να τις βρεις στο paniliakosfans, γιατί να υπάρχουν και εδώ; Θα βάλουμε άλλες, δικές μας και όποιος θέλει τις παίρνει!

ΥΓ. Κάνε τις παρατηρήσεις που θες, αλλά όχι τόσο έντονα, σε παρακαλώ έτσι!
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

Na Gamame!!!

Δημοσίευσηαπό paniliakos forever » Πέμ Ιουν 08, 2006 5:46 pm

loipon perasmena ksexasmena! egw ayto exw na pw.den yparxei logos na tsakonomaste kai sto katw katw xwris kamia idiaiteri iousia! telos pantwn kati akoma pou prepei na sas pw.gia na kratiseis mia selida aksioprepi sto internet den xreiazete oute agapi oute na peigaineis sto gipedo oute oreksi oute tipota ektos apo gnwseis! gia ayto tha sou proteinw pano afou tis diatheteis na kaneis to eksis. ena site omados den noeite na min exei fwtografies apo paixtes pou perasan poso mallon apo tin idia tin omada kai tous paixtes pou apartizoun ayti tin stigmi ton paniliako.ena forum kai na leei o kathenas tin apopsi tou kalo einai alla kata tin gnwmi mou periseyei apo tin stigmi pou den yparxoun alla poli pio ousiastika.fwtografies yparxoun kai ginete na tis valeis me pollous tropous an den mporeis na tis vreis.twra tha tis pareis apo efimerides kai tha tis skanaris tha perneis apo to internet oti vriskeis pantws mporeis na to kaneis.an den mporeseis kateytheian yparxoume kai emeis.mporw as poume na sou dwsw oli tin omada tou 1999-2000 na tin valeis gia paradeigma.min ksexnas oti me ayton ton tropo dimiourgeis kai mia poli kali vasi gia to site.kati pou kata tin gnwmi mou aytin tin stigmi den yparxei.kai otan lew vasi ennow na mpainei enas kai na vlepei mesw twn fwtografiwn tin istoria tou Paniliakou na ksetiligete mprosta tou.kati akoma.den symfonw me to oti apo ti stigmi pou yparxoun sto paniliakos fans den mpainoun edw giati ayto to mono pou kanei einai na deixnei koutoponiristiki nootropia kai dimiourgei kateytheian xasma metaksy twn sites les kai exeis na xwriseis kati. kati pou apo ta legomena sou den tha eprepe na yparxei.o idios eipes oti eimaste ligoi kai den tha prepei na tsakwnomaste kai na dimiourgoume antipalotites ara? as afisoume loipon ta misi kai as piasoume to gamisi opws leei kai o poihths kai ante na ftiaxoume ena site pou tha gamaei kai tha yparxei logos na to episkeftei kai kapoios aptwn eksw. Paniliakara reee...kai oxi malakies!
Άβαταρ μέλους
paniliakos forever
Μέλος

Δημοσίευσηαπό panos » Παρ Ιουν 09, 2006 11:27 am

Μαζί σου!

Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που θέτεις το θέμα!
Δεν υπάρχει καμία κουτοπονιρίστικη νοοτροπία, πραγματικά το πιστεύεις αυτό; Δεν νομίζω αν κρίνω από τα γραφόμενά σου!
Θέλω και έχω την διάθεση να φτιάξουμε όπως λες κι εσυ μια σελίδα που να γ... και να δέρνει και δεν με πειράζει να γίνουνε και άλλες 100 σελίδες αξιόλογες του Πανηλειακού, όλοι ενωμένοι και όλες οι φωνές να ακούγονται!
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

fwtografies pou gamane

Δημοσίευσηαπό paniliakos forever » Σάβ Ιουν 10, 2006 8:49 pm

wraia kane ta koumanta sou na tin ftiaksoume. an mporeis na allakseis tin gallery kanto na valoume fwtografies pou tha gamane! exw ta kerata mou apo fwto kai poli kales malista! opote einai mila na to kanonisoume.
Άβαταρ μέλους
paniliakos forever
Μέλος

Δημοσίευσηαπό panos » Δευτ Ιουν 12, 2006 10:21 am

Έχεις γραφτεί στο κυρίως site? Εαν ναι, τότε μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες στην gallery εσύ ο ίδιος, από το μενού χρήστη.
Αν συναντήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, στείλε μου π.μ.
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

Re: Νέα Gallery, νέες φωτογραφίες, επιτέλους!

Δημοσίευσηαπό freelander » Πέμ Νοέμ 05, 2009 3:23 pm

Αφου δεν βρήκα αναλογο θεμα θα ρωτησω εδω.Η gallery γιατι απενεργοποιήθηκε; Θα ξαναλειτουργησει ή υπάρχει κάποιο προβλημα που δεν μπορει να λυθει;
freelander
Φανατικό μέλος

Δημοσίευσηαπό panos » Παρ Νοέμ 06, 2009 7:06 am

Η Gallery απενεργοποιήθηκε, λόγω προβλήματος ασφάλειας του λογισμικού που χρησιμοποιούσε (RSGallery2) και "έριχνε" τον server. Θα ενεργοποιηθεί ξανά, όταν υπάρξει ενημέρωση ασφαλείας του λογισμικού ή έκδοση αναβάθμισης (RSGallery 3 ίσως, που αναμένεται).
Το πρόβλημα είχε να κάνει με τους spammers, που έβρισκαν "τρύπα" για να ποστάρουν σχόλια συνεχώς και, με το μεγάλο μέγεθος που έχουν οι φωτογραφίες οι οποίοες φορτώνονταν ξανά και ξανά λόγω των μαζικών επισκέψεων των spam bots, υπερφόρτωναν τον server και μας έβγαζαν εκτός ορίου bandwidth - αρκεί να σας πω ότι ξεπεράσαμε τα 20GB την εβδομάδα! όταν το φυσιολογικό είναι γύρω στα 300 - 500 MB!!!
Εκεί βρέθηκε ότι το πρόβλημα ήταν η gallery και γιαυτό απενεργοποιήθηκε, δεν απεγκαταστάθηκε όμως, οι φωτογραφίες είναι εκεί κανονικά, ακόμα.
Όταν λυθεί το πρόβλημα με τους spammers, η Gallery θα επιστρέψει!
Άβαταρ μέλους
panos
Site Admin

Δημοσίευσηαπό freelander » Δευτ Νοέμ 09, 2009 2:55 pm

Εντάξει Πανο ελπιζω να λυθει οσο πιο συντομα γινεται το προβλημα γιατι ειχαν μπει καλες φωτογραφιες. :D
freelander
Φανατικό μέλος

Επιστροφή στο www.paniliakos.net

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης